Raatimiehenkatu 22, 53100 Lappeenranta
Puh. 010 420 8200
info@virike.fi
Liikettä läpi elämän

Neurosonic hoito

Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja yhdessä aineenvaihdunnallisten vaikutusten kautta tuloksena on syvä rentoututuminen sekä palautuminen fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta. 


Käytössämme on Neurosonic Professional -tuoli, jonka matalataajuusmenetelmä lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla alle 100 Hz:n värähtelyä koko keholle tai haluttuihin osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Värähtely tuotaa kehon kudoksissa ja nesteissä resonanssi-ilmiön. 

 

Neurosonic Professional -tuolissamme on kymmenen erilaista hoito-ohjelmaa:


1. Palaudu / stressi (40 min)

2. Active! (18 min)

3. Palaudu / hieronta (40 min)

4. Stressi / uni (40 min)

5. Palauttava hieronta (30 min)

6. Lyhyt hieronta (10 min)

7. Palaudu (20 min)

8. Koko kehon hieronta (25 min)

9. Spastisuus (10 min)

10. Lyhyt uni / stressi (25 min)

 


Lue lisääNeurosonic Professional

Virikkeessä on tällä hetkellä Lappeenrannan ainut Neurosonic Professional -tuoli. Neurosonic-menetelmä on kehitetty Suomessa yli 10 vuotta kestäneen kliinisen tutkimuksen ja hoitokokemuksen pohjalta. Menetelmä perustuu mekaaniseen matalataajuusvärähtelyyn. Värähtely aikaansaa kudos- ja lihasstimulaatiota, mikä joko aktivoi, tasapainottaa tai rentouttaa kehon aineenvaihduntaa. Neurosonic laitteisto on sijoitettu ergonomisesti muotoiltuun tuoliin.

 

Matalataajuisella stimulaatiolla voidaan edistää hyvinvointia, sillä se rentouttaa tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Asiakaspalautteiden mukaan apua ja vaikutusta on saatu seuraavissa ongelmissa:

  • Unihäiriöt, nukahtamisvaikeudet
  • Psyykkiset jännitystilat, stressioireet
  • Fyysinen ja psyykkinen palautuminen, lihasjännitys, lihaskipu
  • Neurologiset oireet, migreeni
  • Aineenvaihdunnan ja verenkierron aktivointi

 

Neurosonic-hoito voi tukea fysioterapiajaksoasi tai voit valita sen myös jatkohoidoksi. Neurosonic hoitoon voit tulla myös ilman muita hoitoja. Tuolin värähtelyohjelmat sopivat kaikenikäisille, - kokoisille ja -kuntoisille. Ohjelmia on räätälöity myös erityisiä kohderyhmiä ajatellen; vaikeisiin neurologisiin oireisiin ja kipuihin, urheilijoiden palautumiseen, unihäiriöisille, stressaajille jne. Alkukartoituksen jälkeen tuolia on turvallista käyttää.

 

Tutustu neurosonic-hoitoon alla olevasta linkistä. Löydät mm. unitutkija, professori Markku Partisen ja hänen töryhmänsä tutkimustulokset hoidon vaikutuksesta unettomuuteen.

 

Lisätietoja:
www.neurosonic.fi