Aikuisille

Health Concept Analyzer

Kvanttilääketieteeseen perustuva laite hyödyntää kehittyneiden sähkölaitteiden kykyä kerätä tietoa elimistön solujen heikosta magneettikentästä analyysiä varten. Tarkoituksena on näitä sähkömagneettisia aaltoja tulkitsemalla saada viitteitä kehon tilasta.

Ihmisen elimistö koostuu lukemattomista soluista, jotka jakautuvat, uusiutuvat ja kuolevat joka hetki. Minuutissa ihmisen kehossa uusiutuu noin 100 miljoonaa verisolua.

Health Concept Analyzer mittaa kehon koostumusta 13 eri alueelta. Nämä alueet ovat vitamiinien, kivennäisaineiden, koentsyymien ja aminohappojen määrät, sydämen ja verisuoniston tila, sekä ruoansulatustoiminta. Mittauksessa nähdään myös aivojen ja keskushermoston tila, luiden mineraalitiheys, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen peruskunto ja ihon kunto.

Huomioithan, että mittaus ei ole lääketieteellinen diagnoosi, vaan otos kehosi toiminnoista mittaushetkellä ja sopii ravitsemustilan hahmottamiseen. Tuloksia peilataan aina oirekartoitukseen, johon myös seuranta perustuu. Health Concept Analyzer on suuntaa antava ravintoaineiden mittausmenetelmä, jolla on mahdollista mitata informaatiota kehosi solujen tilasta ja samalla peilata tuloksia hyvinvointisi kokonaistilaan. HCA -mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

Health Concept Analyzer on mittausmenetelmä. Tämä sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman hyvinvointinsa parantamiseen ja edistämiseen.