Raatimiehenkatu 22, 53100 Lappeenranta
Puh. 010 420 8200
info@virike.fi
Liikettä läpi elämän

Yritys ja Arvomme

Virikkeen historia

 

Fysioterapia Virikkeen perusta luotiin vuonna 1992 kun Arja Piironen aloitti yrittäjyyden ammatinharjoittajana. Muutaman vuoden kuluttua syntyi tilanne, ettei innostus ja aika yksin toimiessa enää kohdanneet, kiinnostavaa tekemistä oli liikaa yhdelle. Vuonna 1996 yritykselle haettiin hoitolaitoksen toimiluvat ja mukaan tuli ensimmäinen työntekijä.

 

Hyvät, pysyvät asiakassuhteet ja luottamus yhteistyötahojen kanssa mahdollistivat yritykselle kasvun. Fysioterapia Virike otettiin nimenä käyttöön 1.1.2005.Auron

 

Virike liittyi vuonna 2010 valtakunnalliseen Auron ketjuun. Ketju on Suomen johtavin Fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntija. Olemme ketjuun liittymisestä huolimatta paikallinen, itsenäinen yritys.

 

Virike tänään

 

Nyt, vuonna 2018, Virike on fysioterapian ja kuntoutuksen palveluja laaja-alaisesti tuottava yritys, joka työllistää yrittäjän lisäksi kuusi omalle fysioterapian alueelle erikoistunutta fysioterapeuttia sekä ajanvaraussihteerin ja kaksi ammatinharjoittajaa. Toimipisteemme sijaitsee aivan kaupungin ytimessä, kauppakeskus Iso-Kristiinan ja kaupungintalon välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Raatimiehenkatu 22.

 

Arvomme

 

Yritys on seurannut omaa johtotähteään; toiminnan on oltava asiakasta kuuntelevaa, laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa. Yhdessä koko Virikkeen Väen kanssa on syntynyt arvomaailma, mihin jokainen Virikkeessä haluaa sitoutua – puhumme sydänjäljestä.

Kiteytimme jo vuosia sitten toiminta-ajatuksemme sanoihin tietoa, taitoa, tunnetta ja toimintaa. Katsomme rohkeasti eteenpäin, kehitämme ja kehitymme, teemme aina parhaamme, huolehdimme ammattitaidostamme jatkuvalla koulutuksella ja aikaamme seuraamalla. Meille on tärkeää, että tunne on aina mukana siellä, missä ihmiset kohtaavat ja toimimme niin, että asiakas saa parhaan mahdollisen avun.

 

Arvoista tärkein meille on tyytyväinen Asiakas.
Me olemme olemassa, jotta Sinä voisit paremmin.