Aikuisille

LPG-hoidot

Meillä Virikkeessä on käytössämme uusin LPG-laitteisto, sen teho on ensiluokkainen.

LPG-laitteella soveltuu hyvin erilaisiin hoitomuotoihin fysioterapiassa, lymfahoidoissa sekä kosmeettisissa hoidoissa. Urheilijoilla ja aktiiviliikkujille on erilaisia käyttötarkoituksia sekä lisäämään kehon vastaanottavuutta rasitukseen, nopeuttamaan palautumista sekä hoitamaan mahdollisia rasituksen vammoja.

LPG-hoito:

  • Kiihdyttää verenkiertoa ja lymfanestekiertoa
  • Helpottaa kipu- ja särkytiloja
  • Laukaisee lihasten jännitystiloja
  • Parantaa nivelien liikkuvuutta
  • Tehostaa urheilijoiden palautumista
  • Muokkaa rasvakudosta
  • Silottaa selluliittia ja appelsiini-ihoa
  • Vähentää palovamman ja arpikudoksen aiheuttamaa kiristystä iholla
  • Erillisellä kasvojen ihonhoidon ohjelmalla, kiinteyttää ja heleyttää kasvojen ihoa

LPG-laite on kehitetty Ranskassa alun perin palovammojen ja arpikudosten hoitoon. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa ja motorisoidut rullat hoitopäässä mahdollistavat erilaisen syvyysvaikutuksen hoidettavaan kudokseen. Laite on hyväksytty lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi. LPG-lyhenne tulee nimestä Louis Paul Guitay.

 

LPG fysioterapiassa

Fysioterapiassa LPG-hoitoa käytetään mm. parantamaan akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, vähentämään tulehdusreaktioita ja nivelten jäykkyyttä. LPG-hoidolla on saatu merkittäviä hyötyjä esim. fibromyalgian kipuhoidossa.

Lisäksi hoitoja käytetään post-operatiivisessa eli kirurgisen toimenpiteen jälkeisessä kuntoutuksessa, missä LPG-hoidolla autetaan turvotukseen, kipuun ja liikerajoituksiin.

Fysioterapiassa LPG-hoito sisältyy tarvittaessa hoitokäyntiin.

LPG-hoitoon voi varata myös erillisen käsittelyajan.

 

LPG urheilussa

Urheilussa LPG-hoitoja käytetään aineenvaihdunnallisten, kudoksellisten ja hermostollisten vaikutusten takia. LPG-hoito tehostaa palautumista ja valmistaa lihaksia suoritukseen. Hoito nopeuttaa lihasvammojen parantumista ja hoitaa lihaskipuja sekä laukaisee lihasten jännitystiloja.

 

LPG kosmeettisissa hoidoissa

Lipomassage eli selluliitin vähentäminen, appelsiini-ihon sekä veltostuneen ihon käsittelyt. Hoidolla vaikutetaan paikallisiin rasvakertymiin joihin ruokavalio ja liikunta eivät yksistään tehoa. Rasvakudoskäsittelyssä rasvasoluja stimuloidaan alipaineen avulla jolloin lipolyysi ja rasvan poistuminen soluista tehostuvat.

Vartalonhoitoa voidaan tehostaa LPG-ohjelman omilla korkealaatuisilla ihonhoitotuotteilla.

 

LPG kasvojen ja kaulan alueen käsittelyssä

Heleyttää ja napakoittaa ihoa. Ihanan rentouttava ja miellyttävä käsittely LPG-hoidon omalla kasvo-ohjelmalla. Käsittelyä voidaan tehostaa käyttämällä kasvojen hoitoon tarkoitettuja, ihotyypille soveltuvia LPG-ohjelman omia korkealaatuisia kosmetiikkatuotteita.

 

LPG väsyneiden jalkojen hoidossa

Jos kärsit väsyneistä jaloista sekä turvonneista nilkoista ja pohkeista, LPG Cellu M6 Keymodule Médical helpottaa oloasi tehoamalla samanaikaisesti sekä laskimoihin että niitä ympyröiviin kudoksiin.

Laskimot ja pienemmät kapillaarisuonet sijaitsevat ihossa ja sen alaisessa rasvakerroksessa, josta ne menevät syvemmälle lihasten väliin. Vain kimmoisa, kiinteä ja hyvässä kunnossa oleva iho yhdessä vahvojen lihasten kanssa pystyy ylläpitämään tarvittavan verenkierron sydämeen. 

Cellu M6 Keymodule Médical tehoaa nopeasti laskimoiden vajaatoimintaan ja jopa iholle ilmestyneisiin suonikohjuihin ja vähentää jalkojen ja nilkkojen turvotusta.

 

LPG raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen

Katso esite: LPG Raskauden aikana.pdf

 

LPG arpien hoidossa

Katso esite: LPG Arpikudos.pdf